ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και ο λόγος που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Οι αποκαλύψεις που έκανε η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη σχετικά με την εγκυμοσύνη της

newsroom must

Όσοι ακολουθούν την Χριστίνα Μπόμπα στα social media γνωρίζουν πολύ καλά πως η blogger και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης βιώνουν ένα από τα πιο ιδιαίτερα διαστήματα στην ζωή τους αφού περιμένουν σε τρεις περίπου μήνες να έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους.

Η Χριστίνα, μάλιστα, φαίνεται πλέον πολύ προσεχτική καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές στο νοσοκομείο εξαιτίας κάποιων πόνων που είχε στην κοιλιά - όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τα instastories της. Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στο πρόβλημα που προέκυψε, η Χριστίνα δήλωσε: "ευτυχώς όλα καλά πια... Περάσαμε αρκετές δύσκολες μέρες με πάρα πολλούς έντονους κολικούς πόνους , αλλά εδώ και περίπου δέκα μέρες είμαστε σπίτι πολύ καλύτερα. Ευτυχώς τα μωράκια δεν επηρεάστηκαν καθόλου".

Πέρα από τον λόγο που την οδήγησε στο νοσοκομείο, η όμορφη μέλλουσα μαμά μέσω ενός Q&A απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα. Όπως η ίδια είπε, μέχρι τον 6ο μήνα που βρίσκεται τώρα, έχει βάλει 5-6 κιλά.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS