ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Άντρη Αναστασιάδη: Ο λόγος που τιμήθηκε η τέως Πρώτη Κυρία

Η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στις Ελληνίδες του Κόσμου

Μαρία Σάββα

Πριν μερικές μέρες, στην Αθήνα, η κ. Άντρη Αναστασιάδη τιμήθηκε για την προσφορά της στην κοινότητα και το εκτενές φιλανθρωπικό της έργο σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός «His Majesty the Greek Immigrant».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, ως μέρος της 7ης Παγκόσμιας Συνάντησης Απόδημου Ελληνισμού που διοργανώθηκε από τον ίδιο οργανισμό, με την ίδια να απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στη σύζυγο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα βιβλίο-αφιέρωμα από την Πρόεδρο του Οργανισμού, κυρία Μαίρη Ρυσσάκη, το οποίο αφιέρωνε σε εξέχουσες Ελληνίδες από όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η εκδήλωση και το αφιέρωμα αποτελούν μια μικρή αναγνώριση προς τις Ελληνίδες που συμβάλλουν στην παγκόσμια κοινότητα και αφήνουν το στίγμα τους στον κόσμο.

Το βραβείο δεν απονεμήθηκε μόνο στην κ. Άντρη Αναστασιάδη, αλλά επίσης τιμήθηκαν δεκάδες άλλες Ελληνίδες από διάφορα μέρη του κόσμου, που ξεχωρίζουν στον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και φιλανθρωπικό τομέα, συμβάλλοντας στο κοινό καλό και διαδίδοντας τον ελληνικό πολιτισμό.

Πηγή Φωτογραφίας: Kathimerini.com.cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS