ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Επίθεση με βιτριόλι: Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία για την δίκη

Με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

newsroom must

Περισσότερος από ένας χρόνος έχει περάσει από τις 20 Μαΐου και την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την 35χρονη Έφη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μέχρι και σήμερα συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, Απόστολος Λύτρας έκανε γνωστό πως η δίκη για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έχει πλέον ημερομηνία και ξεκινάει στις 15 Σεπτεμβρίου.

«Είναι κάτι που είναι της τελευταίας στιγμής. Το δικαστήριο είναι 15 Σεπτεμβρίου. Εγώ ενημερώθηκα πως είναι το δικαστήριο 15 Σεπτεμβρίου πριν λίγη ώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα, μιλώντας πριν από λίγους μήνες για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, είχε πει μεταξύ άλλων στο περιοδικό ΟΚ:

«Ήταν πρωί και μόλις είχα φτάσει στο γραφείο. Τη στιγμή που μπήκα στην είσοδο συνέβη ό,τι συνέβη. Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω είναι αυτή η έντονη, βαριά χημική μυρωδιά όταν έπεσε πάνω μου, στο πρόσωπό μου, ένα παχύρρευστο υγρό. Κατάλαβα αμέσως πως ήταν κάποιο οξύ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε. Είχα την αίσθηση πως εκείνη τη στιγμή κάτι χάνω, πως φεύγει η ζωή μου και ένιωθα αβοήθητη και ανήμπορη.

Έφυγα ουρλιάζοντας, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια και πήγα ενστικτωδώς μέχρι το απέναντι φαρμακείο. Ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό. Πιστεύω ότι λειτούργησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, της επιβίωσης. Έχουν χαραχτεί στο μυαλό μου οι τρομαγμένες εκφράσεις των ανθρώπων στο φαρμακείο. Δεν τολμούσε να με ακουμπήσει κανείς. Πάγωσαν, δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Φώναζα «Βοηθήστε με, καίγομαι, πεθαίνω». Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να αντέξω, να παλέψω για να μη χάσω τις αισθήσεις μου. Μέσα στον πανικό μου, έναν πρωτόγνωρο πανικό και απελπισία, ένιωθα πως είμαι η μόνη που μπορούσα να με βοηθήσω''.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS