ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκαν οι φετινές παρουσιάστριες

Η μία είχε παρουσιάσει τον διαγωνισμό δύο φορές στο παρελθόν.

Μαρία Καραμάνου

Η είδηση ότι η ηθοποιός Malin Akerman και η τραγουδίστρια-κωμικός Petra Mede θα είναι οι παρουσιάστριες της Eurovision 2024 φέρνει ανυπομονησία στους φίλους του διαγωνισμού. Η επιλογή αυτή δημιουργεί προσδοκίες για μια ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική βραδιά στο Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο. Η Malin, γνωστή για το έργο της σε κωμωδίες όπως το «The Heartbreak Kid και το "Entourage", δήλωσε ότι δεν μπορεί πραγματικά να περιγράψει τα συναισθήματά της για αυτήν την ευκαιρία.

Η Petra είναι γνωστή παρουσιάστρια, κωμικός και τραγουδίστρια που έχει τη δική της εκπομπή με τίτλο «Petra Mede Show». Έχει παρουσιάσει τον διαγωνισμό Eurovision δύο φορές στο παρελθόν, την πρώτη φορά μόνη της το 2013, και έπειτα μαζί με τον Σουηδό σταρ της ποπ Mons Selmerlev το 2016. Η ίδια έχει δηλώσει πόσο μεγάλη τιμή είναι γι' αυτήν το να έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει ξανά τη Eurovision.

Η ίδια δήλωσε πως, «Αφού πρώτα παρουσίασα τον διαγωνισμό μόνη μου και μετά μαζί με τον υπέροχο Μανς Ζέλμερλοου στο πλευρό μου, τώρα ανυπομονώ πραγματικά να συνεργαστώ με τη Μόλιν. Δεν γνωριζόμασταν από πριν, αλλά έχουμε συναντηθεί κάποιες φορές τώρα. Θα είναι χαρά να συνεργαστώ μαζί της!».

Οι δύο ημιτελικοί για τη Eurovision 2024 θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός αναμένεται να διεξαχθεί στις 11 Μαΐου. Ανυπομονούμε για ένα εντυπωσιακό και συναρπαστικό γεγονός. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS