ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μις Ιαπωνία: Το σκάνδαλο που την έκανε να δώσει πίσω το στέμμα

Είχε σχέση με παντρεμένο και το γνώριζε.

Μαρία Καραμάνου

Πριν από δύο εβδομάδες, η 26χρονη Karolina Shiino κέρδισε τον τίτλο της Μις Ιαπωνίας, αν και η νίκη της προκάλεσε συζητήσεις λόγω της καταγωγής της. Η Shiino μετακόμισε στην Ιαπωνία σε ηλικία πέντε ετών, όταν η μητέρα της παντρεύτηκε έναν Ιάπωνα.

Παρόλο που κάποιοι χάρηκαν με τη νίκη της, άλλοι εξέφρασαν αμφιβολίες λόγω της μη παρουσίασής των παραδοσιακών ιαπωνικών ιδεώδων ομορφιάς.

Επίσης, ένα άρθρο στο περιοδικό Shukan Bunshun δημοσίευσε πληροφορίες που υπονόησαν ότι η Shiino είχε σχέση με έναν παντρεμένο influencer και γιατρό, προκαλώντας ακόμα περισσότερο σάλο.

Στην αρχική τους απάντηση στο δημοσίευμα που είχε κυκλοφορήσει την περασμένη εβδομάδα, οι διοργανωτές των καλλιστείων υπερασπίστηκαν την Karolina Shiino, δηλώνοντας ότι δεν είχε γνώση για το γεγονός ότι ο άνδρας ήταν παντρεμένος.

Ωστόσο, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η Shiino είχε πράγματι γνώση για τον γάμο και την οικογένεια του άνδρα με τον οποίο είχε σχέση.

Σε αντίθεση με τις αρχικές δηλώσεις, η Karolina Shiino ζήτησε συγγνώμη για την παραπλάνηση, ενώ οι διοργανωτές αποδέχτηκαν την παραίτησή της από τον τίτλο της.

«Λυπάμαι ειλικρινά για τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσα και για την προδοσία όσων με στήριξαν», δήλωσε η ίδια σύμφωνα με το BBC.

Ο τίτλος της Μις Ιαπωνία θα παραμείνει κενός για το υπόλοιπο της χρονιάς, αφού το 26χρονο μοντέλο Shiino, που στέφθηκε Μις Ιαπωνία πριν από δύο εβδομάδες, παραιτήθηκε από τον τίτλο. 

Η Karolina Shiino γεννήθηκε στην Ουκρανία πριν μετακομίσει με τη μητέρα της στην Ιαπωνία όταν ήταν πέντε ετών, παίρνοντας το ιαπωνικό επώνυμο του πατριού της. Έχει μάθει να μιλά και να γράφει άπταιστα ιαπωνικά και πολιτογραφήθηκε το 2022. Κατά την παραλαβή του τίτλου Μις Ιαπωνίας, είχε δηλώσει στην ομιλία της ότι «Δεν είχα γίνει αποδεκτή ως Ιαπωνέζα πολλές φορές, αλλά είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη που σήμερα αναγνωρίστηκα ως Ιαπωνέζα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS