ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Ήμουν θύμα σεξισμού. Δεν επιστρέφω στην ομάδα»

Η επίσημη ανακοίνωση της Jenni Hermoso

Μαρία Σάββα

Η ισπανική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου κατέγραψε μια επιβλητική νίκη, προσφέροντας μια σημαντική στιγμή που ανέτρεψε αναμνήσεις και ένα φιλί που λειτούργησε σαν αφαίρεση από το παρελθόν. Αυτή η νίκη όμως ήρθε με τη σκιά μιας προσπάθειας να σιωπηλοποιηθεί ο έντονος σεξισμός που αποπνέει από έναν άνδρα εξουσίας. Ο Luis Rubiales δεν υποχώρησε από τη θέση του παρά τις πιέσεις, και η αντίδραση της γυναικείας ομάδας ήταν αλληλέγγυα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τελικά αναγκάστηκε να αντιδράσει. Σε μια άλλη πτυχή του παρασκηνίου, η Jenni Hermoso μοιράστηκε την αίσθησή της μέσω ενός "love stream", αναφέροντας ότι το φιλί δεν ήταν κάτι που επέλεξε με χαρά, αλλά δεν είχε και επιλογή. Μετά από αυτό, φάνηκε να στηρίζει τον Rubiales, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να εκφράσει την πραγματικότητα.

Το βίντεο του Rubiales, που δημοσίευσε στο Instagram, προσπαθούσε να απολογηθεί, αλλά ταυτόχρονα αναδείκνυε την εξαιρετική σχέση που διατηρεί με την ομάδα. Ευχαρίστησε την ομάδα, τους φίλους, τα Μέσα και όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε επίσημη ανακοίνωση που έκανε είπε: «Σε σχέση με αυτό που συνέβη σήμερα, αν και υπάρχουν κάποιες νομικές διαδικασίες στις οποίες δεν θέλω να εμπλακώ, νιώθω την ανάγκη να πω ότι τα λόγια του είναι εντελώς αναληθή και κομμάτι της καριέρας που χτίστηκε πάνω στη χειραγώγηση. Ούτε έγινε κάποια συζήτηση ούτε συναίνεσα στο φιλί. Δεν ήταν ευχάριστο για εμένα. Το συμβάν με σόκαρε εξαιτίας του περιεχομένου της γιορτής και όταν πέρασε ο χρόνος και κατάλαβα τι συνέβη, ένιωσα την ανάγκη να πω ότι κανείς δεν πρέπει να είναι θύμα μη συναινετικής συμπεριφοράς, ανεξαρτήτως περιβάλλοντος. Ένιωσα θύμα σεξιστικής συμπεριφοράς και απόλυτης ασέβειας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS