ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Την πρόθεσή του να καταθέσει έκανε πράξη ο 23χρονος Κύπριος που καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Ο 23χρονος, την Τρίτη (6/4) μετέβη στο ΤΑΕ Λάρνακας και κατέθεσε τα όσα ισχυρίζεται ότι βίωσε στα χέρια του Ελλαδίτη σκηνοθέτη. Η κατάθεσή του αναμένεται να μεταβιβαστεί στο ειδικό κλιμάκιο του Αρχηγείου Αστυνομίας, που εξετάζει τέτοιου είδους υποθέσεις.

Σημειώνεται ότι καταθέσεις και μαρτυρίες αναμένεται να κληθούν να δώσουν πρόσωπα από τον ΘΟΚ αλλά και το οικογενειακό περιβάλλον του 23χρονου.

Επίσης, οι Κυπριακές Αρχές πρόκειται να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τις αντίστοιχες Ελληνικές, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Θυμίζουμε ότι τα όσα βίωσε ο 23χρονος, έγιναν γνωστά μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα».

Όπως υποστηρίζει, υπήρξε θύμα του κ. Λιγνάδη το 2013, όταν ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο νησί για μια θεατρική παράσταση την οποία σκηνοθετούσε. Ο νεαρός ήταν τότε 15 ετών.

Όπως είπε στον Πέτρο Κουσουλό, δεν ξεπέρασε ποτέ την τραυματική εμπειρία του: σήμερα βιώνει βαριές κρίσεις πανικού, ενώ οι γονείς του δε γνωρίζουν όσα έχει περάσει.

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ