ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πόσο κοστίζει ένας ονειρικός γάμος σε βίλα στη λίμνη Κόμο

To viral βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Μαρία Καραμάνου

Όταν μια νύφη οργανώνει τον γάμο των ονείρων της, είναι διατεθειμένη να επενδύσει σημαντικά ποσά για να κάνει όλα τα όνειρά της πραγματικότητα.

Η 25χρονη Liz Inglisa, μια μέλλουσα νύφη, αποφάσισε να δαπανήσει μια αστρονομική ποσότητα χρημάτων για να κλείσει έναν εντυπωσιακό χώρο για τη γαμήλια δεξίωση στη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Photo By @oanaevents On Instagram

Αποκάλυψε στο TikTok ότι έχει κλείσει την εμβληματική Villa Balbiano για τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Kraeton Moll. Το ζευγάρι από το Σικάγο, που είναι μαζί επί επτά χρόνια, σχεδιάζει να παντρευτεί τον Αύγουστο του 2024. Η Liz ενημερώνει συχνά τους 25.900 ακόλουθούς της για τα γαμήλια σχέδιά της, ξεκινώντας από την πρόταση γάμου που δέχτηκε σε μια ιδιωτική κρουαζιέρα κατά τη δύση του ηλίου κοντά στην ακτή του Αμάλφι.

Photo By @liz_inglisa On Instagram

Πρόσφατα, αποκάλυψε ότι η τελετή γάμου θα πραγματοποιηθεί στη Villa Balbiano, μια εντυπωσιακή έπαυλη όπου έχουν γυριστεί ταινίες όπως το Casino Royale, το Star Wars: Η Επίθεση των κλώνων και το House of Gucci.

Το iconic Pallazzo Villa Balbiano περιγράφηκε ως "το όνειρο τους" για τον γάμο της νύφης. Αφού αντιμετώπισε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το κόστος, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok που περιείχε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη βίλα και απάντησε στην ερώτηση, αφήνοντας τους πάντες... άφωνους.

Photo By @liz_inglisa On Instagram

«Η Villa Balbiano είναι πιθανότατα ένας από τους πιο επιθυμητούς χώρους γάμων σε όλο τον κόσμο, ενδεχομένως λόγω της φανταστικής θέας. Είναι απλά υπέροχη, και πιθανώς ήθελα να παντρευτώ εδώ από τη στιγμή που είδα αυτήν τη φωτογραφία πριν περίπου πέντε ή έξι χρόνια», δήλωσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε το κόστος του χώρου, «Έτσι, μπορείτε να νοικιάσετε τον χώρο για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο από την Παρασκευή έως την Κυριακή, διάρκεια δύο νύχτες και τρεις ημέρες και το κόστος είναι 100.000 ευρώ. Αλλιώς μπορείτε να το νοικιάσετε για μία ημέρα, αλλά αυτό είναι εφικτό μόνον τις Δευτέρες, Τρίτες, Τετάρτες ή Πέμπτες, με κόστος 40.000 ευρώ», πρόσθεσε.

@liz_inglisa Replying to @Camille Ritchings #greenscreen Lake Como wedding venue of our dreams #fyp #lakecomowedding #lakecomo #viral #trending #foryourpage #weddingtiktok #bridetobe #bride #foryoupage #engaged #engagmentphotoshoot #travel #wedding #weddingday #villabalbiano #follow #like #foryoupage #foryourpage #followback original sound - Liz Inglisa

Στη συνέχεια, εξέφρασε την άποψη ότι η τιμή περιλαμβάνει μόνο την ενοικίαση του χώρου, υπερασπιζόμενη την επιλογή της, καθώς η θέα και το περιβάλλον είναι πραγματικά μαγευτικά.

Φυσικά, οι χρήστες δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για την υψηλή τιμή. Πολλοί τη θεώρησαν "απαγορευτική", "αστεία" και "ανήθικη", ενώ επεσήμαναν ότι "δεν αξίζει".

Ένας χρήστης σχολίασε, «Καλύτερα να παντρευτείς σε ένα απλό δωμάτιο και να εξοικονομήσεις χρήματα για διακοπές και ανακαινίσεις σπιτιού».

Το βίντεο της νύφης έγινε viral στο TikTok, με πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Photo By @liz_inglisa On Instagram

Εκτός από τον χώρο του γάμου, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που πρέπει να συνυπολογιστούν στο συνολικό ποσό του γάμου. Αυτά περιλαμβάνουν:

1. Γραφειοκρατικά Έξοδα: Τα έξοδα που σχετίζονται με την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων και άδειων γάμου.

2. Νυφικό: Το νυφικό είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εμφάνισης της νύφης.

3. Νυφικά Παπούτσια: Τα παπούτσια που θα φορέσει η νύφη την ημέρα του γάμου.

Photo By @oanaevents On Instagram

4. Νυφικό Beauté: Το μακιγιάζ και η κομμωτική για τη νύφη.

5. Γαμπριάτικο Κοστούμι: Το κοστούμι του γαμπρού.

6. Βέρες: Οι βέρες του ζευγαριού.

7. Προσκλητήρια: Τα προσκλητήρια για τους καλεσμένους.

Photo By @liz_inglisa On Instagram

8. Μπομπονιέρες: Μικρά δώρα που δίνονται στους καλεσμένους ως ευχαριστίες.

9. Νυφική Ανθοδέσμη: Το ανθοστολισμένο μπουκέτο της νύφης.

10. Χώρος Δεξίωσης: Ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση.

Photo By @oanaevents On Instagram

11. Φωτογράφος: Ο επαγγελματίας φωτογράφος που θα απαθανατίσει τις στιγμές του γάμου.

12. Wedding Planner: Εάν θέλετε έναν σχεδιαστή για τον συντονισμό και την οργάνωση του γάμου.

13. DJ ή Live Band: Η μουσική επιλογή για τη διασκέδαση των καλεσμένων.

Photo By @oanaevents On Instagram

Σχεδόν όλες οι βίλες στη Λίμνη Κόμο στην Ιταλία είναι πολυτελείς και έχουν παρόμοιες υψηλές τιμές ενοικίασης. Οι τιμές εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η τοποθεσία της βίλας, η χωρητικότητά της, οι παροχές και οι υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς και η διάρκεια της ενοικίασης. Ορισμένες από αυτές τις βίλες είναι πραγματικά πολύ ακριβές και αποτελούν προορισμό για πολλούς πλούσιους ταξιδιώτες και νύφες που θέλουν να έχουν έναν πολυτελή γάμο στον πανέμορφο τοπικό προορισμό.

Οι ημέρες ενοικίασης μπορεί να ποικίλουν από μερικές ημέρες έως ολόκληρα Σαββατοκύριακα, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό του ζευγαριού. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η ενοικίαση βίλας στη Λίμνη Κόμο είναι συχνά μια επένδυση στην εμπειρία γάμου, και οι τιμές αντικατοπτρίζουν αυτό το πολυτελές περιβάλλον.

Photo By @oanaevents On Instagram

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS