ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά τους και τι αγαπούν περισσότερο.

Μαρία Καραμάνου

Ο Σεπτέμβριος είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου και φαίνεται ότι είναι η περίοδος που γεννιούνται περισσότερα παιδιά σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες. Τα παιδιά που γεννιούνται τον Σεπτέμβριο φαίνεται να έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που τους διακρίνουν.

Για τα παιδιά που γεννιούνται μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου και ανήκουν στο ζώδιο του Παρθένου, συχνά παρατηρείται ότι είναι πολύ τακτικά και οργανωμένα. Αυτά τα παιδιά φαίνεται να δίνουν έμφαση στην τάξη και τη δομή. Είναι αισιόδοξα και μπορεί να είναι πολύ προσηλωμένα στο σχολείο. Τα χαρακτηρίζει η διάθεση να είναι οργανωμένα και προετοιμασμένα για τα καθήκοντά τους.

Από την άλλη πλευρά, τα παιδιά που γεννιούνται από τις 23 Σεπτεμβρίου και μετά και ανήκουν στο ζώδιο των Ζυγών φαίνεται ότι είναι πιο εξωστρεφή και κοινωνικά. Αυτά τα παιδιά αναζητούν την επαφή με άλλους και απολαμβάνουν την κοινωνική δραστηριότητα. Επίσης, μπορεί να έχουν μια έντονη ανάγκη για ασφάλεια και ισορροπία στη ζωή τους.

Τα παιδιά που έρχονται στον κόσμο τον Σεπτέμβριο φέρουν μαζί τους την τύχη του ζαφείριου, μιας πολύτιμης πέτρας που συμβολίζει πίστη, ευγένεια και βαθιά αγάπη. Τα δύο λουλούδια που αντιστοιχούν σε αυτούς τους μικρούς ανθρώπους είναι ο αστήρ με τα μωβ πέταλά του και το χωνάκι, που είναι επίσης γνωστό ως "morning glory" και έχει όμορφα μωβ άνθη.

Παράλληλα, μια έρευνα από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αποδείξει πως τα παιδιά που έρχονται στον κόσμο τον Σεπτέμβριο έχουν σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να επιτυγχάνουν υψηλά ακαδημαϊκά επίπεδα. Μάλλον αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αντιμετωπίζουν θετικά την οργάνωση και τη διατήρηση της τάξης.

Επιπλέον, σύμφωνα με το happiestbaby.com, τα παιδιά που γεννιούνται το φθινόπωρο φαίνεται να διαθέτουν πιο ανθεκτικά και αθλητικά σώματα, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει μια φυσική τάση προς τον αθλητισμό.

Τα παιδιά που γεννιούνται τον Σεπτέμβριο φαίνεται να έχουν αισιόδοξη ψυχολογία. Υπάρχει επιστημονική εξήγηση για αυτό, καθώς οι μητέρες τους έχουν αυξημένη έκθεση στη βιταμίνη D κατά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης. Η βιταμίνη D φαίνεται να επηρεάζει τη διάθεση, και η επαρκής πρόσληψή της μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για κατάθλιψη.

Ωστόσο, αυτά τα παιδιά φαίνεται να είναι πιο επιρρεπή στις αλλεργίες, σύμφωνα με το prevention.com. Υπάρχει ένα ποσοστό από 30% έως 90% περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν αλλεργίες σε τρόφιμα, όπως το γάλα, τα αυγά ή τα φυστίκια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS