ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Μετά τα όσα είπε η Βάνα σε συνέντευξή της για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ξέσπασε για άλλη μία φορά ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος μετά και τα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα, σε νέα συνέντευξή της, υποστηρίζοντας σθεναρά τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη, μετά και τις καταγγελίες που έγιναν από συναδέλφους τους και την έξαρση του κινήματος #metoo στην Ελλάδα.

Ο ίδιος, λίγους μήνες μετά και την σοκαριστική δική του εξομολόγηση ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν 6 ετών, δημοσιοποίησε μια «πληρωμένη» απάντηση στην Μπάρμπα, γράφοντας χαρακτηριστικά «Γιατί εκπλησσόμεθα; Αίτημα της ήταν ανέκαθεν να “γίνονται πράγματα”».

Να θυμίσουμε, ότι στο χθεσινό (26/05/21) δημοσίευμα με την συνέντευξη της Μπάρμπα, η ίδια επέμεινε στο ότι «Και είμαι η πρώτη που σηκώνει ξανά το χέρι ενάντια στους συναδέλφους μου που θυμώνουν μαζί μου, πάμπολλοι είναι αυτοί που λένε "έλα τώρα δεν υποστηρίζεις τους νέους ηθοποιούς”... Τους υποστηρίζω, όπως υποστηρίζω και τους μεγάλους ηθοποιούς, που πολλά χρόνια τώρα έχουν δώσει την ψυχή τους, μας έχουν ταξιδέψει με το μεγάλο τους ταλέντο και ξαφνικά μέσα σε μια νύχτα καταρρέουν τα πάντα χωρίς να έχουν φτάσει στα δικαστήρια. Εγώ γι' αυτό φωνάζω και λέω μήπως αύριο είμαι εγώ το επόμενο θύμα, μήπως κι εσύ θα είσαι το ίδιο; Δικάζουμε κάποιον και τον αποκαλούμε "δολοφόνο”, ας το κάνει το δικαστήριο και όχι το διαδίκτυο. Αυτή είναι η δική μου ένσταση κι αν μη τι άλλο θέλει πολύ θάρρος να σηκώνεις το ανάστημά σου και να μη σου μιλάει το μισό ελληνικό θέατρο, αλλά εγώ έχω μάθει να πολεμάω και να αγωνίζομαι για το δίκιο, όχι μόνο του αδύναμου αλλά και του δυνατού».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι' αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα... Και ρωτώ "μήπως μέσα από όλο αυτό υπάρχει ένα ταξικό bullying; Μήπως πρέπει σώνει και ντε να την πληρώσουν αυτοί που δούλευαν χρόνια και είχαν εξουσία; Μήπως παίζει κι αυτό ασυνείδητα;»

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ