ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα βάζει με την Ελένη Φουρέιρα

Οι αιχμηρές δηλώσεις του για την τραγουδίστρια.

newsroom must

Καλεσμένος στην εκπομπή ''Καλύτερα Δε Γίνεται'' ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε μεταξύ άλλων για τα τηλεοπτικά προγράμματα και σχολίασε κάποιες από τις παρουσιάστριες λίγο πιο επικριτικά, βέβαια αυτό είναι και το ύφος του δημοσιογράφου όσα χρόνια τον γνωρίζουμε.

Συγκεκριμένα, τα βέλη του ''έριξε'' αυτή την φορά στην Ελένη Φουρέιρα , η οποία παρουσιάζει το μουσικό reality ''Ηουse of Fame'' και τόνισε την προσωπική ένσταση που ο ίδιος έχει στο να ανακατεύεται ο ένας στα επαγγέλματα του άλλου, υπονοοώντας πως η Ελένη είναι τραγουδίστρια και όχι παρουσιάστρια.

"Το άλλο λέγεται σύνδρομο Ελένης Φουρέιρα, δηλαδή ποιος την έβαψε, ποιον έχει μακιγιέρ κι ότι κάτι γίνεται συνέχεια με την Φουρέιρα. Περιμένω να την δω σαν παρουσιάστρια, αλλά ήταν εξαιρετική όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision. Δηλαδή θα βάλω τον Αρναούτογλου να πάει στην Eurovision; Γιατί να βάλω την Φουρέιρα να παρουσιάσει; Δεν χρειάζεται να μου πεις γιατί την βλέπω κάθε Παρασκευή".

" Το φαίνεσθαι μην βιάζει το είναι. Δεν έχω τίποτα μαζί της, την έχω δει στην Eurovision και μου άρεσε πάρα πολύ για να εξηγούμαι κι είπα μπράβο κοριτσάρα μου, αλλά να παρουσιάζει την εκπομπή και να την βάζουν να διαπραγματευτεί μία κατάσταση ριάλιτι και να λέει συνέχεια πάρα πολύ ωραία, μπράβο σου ενώ πονούν τα αυτιά μας. Στην επιτροπή οι τραγουδιστές είναι ισορροπιστές, ευτυχώς που υπάρχει ο Φοίβος και σπάει αυγά", επισήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αυτά ήταν τα αποστομωτικά θα λέγαμε λόγια του παρουσιαστή για την Ελένη Φουρέιρα κάνοντας αισθητή την ενόχληση του.

Τέλος για τις φωνές των παιδιών αλλά και το reality γενικά σχολίασε:

"Δεν μαθαίνεται αυτό, το μισό υλικό είναι για πέταμα. Έχουν θρασύτητα κι έχουν πάρει από κάπου αέρα. Όλοι εναντίον όλων. Υπάρχει παθογένεια και μίμηση στην τηλεόραση και θα κάνουν πανομοιότυπες εκπομπές".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS