ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τι κοινό έχουν η Charlotte της Middleton και η Lili της Markle;

Τις φέρνει όλο και πιο κοντά.

newsroom must

Με αφορμή την γέννηση του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, και την ψιθυρολογία που επικρατούσε για το όνομα της μικρής, όλα φαίνεται να φτιάχνουν μετά την απόφαση των Sussex να «παίξουν» τον άσσο που είχαν στο μανίκι και να της δώσουν το όνομα Lilibet-Diana, κάνοντας όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να «γλυκάνουν» λίγο απέναντί τους.

Ενώ να θυμίσουμε ότι οι φήμες ήθελαν την Meghan να γεννά στο σπίτι τους στην California, τελικά επέλεξε το Νοσοκομείο της Santa Barbara, με τον Harry να είναι παρών στον τοκετό.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Όσον αφορά το κοινό σημείο μεταξύ των ξαδέλφων πριγκίπισσας Charlotte και Lilibet Diana είναι το όνομά τους.
Και εξηγούμε, το όνομα Lilibet είναι τόσο το χαϊδευτικό όνομα της Βασίλισσας Ελισάβετ (την φώναζε έτσι ο πατέρας της και ο σύζυγός της) αλλά και τα μεσαία ονόματα της μικρής Charlotte (Charlotte Elisabeth Diana Mountbatten Windsor).

Η διαφορά είναι ότι το πρώτο όνομα της κόρης της Kate Middleton δόθηκε ως φόρος τιμής προς τον πρίγκιπα Κάρολο και τα μεσαία ονόματά της αποτίνουν τον σεβασμό προς τις δύο ίδιες γυναίκες (βασίλισσα και γιαγιά) με το όνομα της ξαδέλφης της.

Όσον αφορά το χαϊδευτικό Lilibet, εμφανίστηκε όταν η μικρή τότε Ελισάβετ δεν μπορούσε να προφέρει το όνομά της σωστά, έτσι η οικογένεια επέλεξε να την φωνάζει με αυτό τον τρόπο –όπως η ίδια το έλεγε – με τον πατέρα της να συνηθίζει να λέει «Η Lilibet είναι η περηφάνια μου. Η Μαργαρίτα είναι η χαρά μου…».

Φυσικά, το ίδιο όνομα χρησιμοποιούσε και ο πρίγκιπας Φίλιππος για να της απευθύνει τον λόγο, κάτι που πραγματικά συγκίνησε την Βασίλισσα όταν έμαθε ότι η μικρή απόγονος των Sussex θα έπαιρνε αυτό το όνομα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS